Πρόσθετες πληρωμές προκαταβολών για τον «Παγετό Άνοιξη 2021» 9,3 εκατ. - Πότε ξεκινά η καταβολή τους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πληρωμές
Αύριο, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. πληρωμές προκαταβολών ύψους 9.370.876,14 ευρώ σε 7.910 δικαιούχους αγρότες.
Υπενθυμίζεται ότι, με τις αυριανές εκταμιεύσεις, από τις 12 Αυγούστου 2021, αθροιστικά έχουν εκταμιευθεί περισσότερα από 45.000.000 ευρώ ως προκαταβολές σε δικαιούχους αποζημίωσης στις περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και σε άλλες πληγείσες περιοχές.
Η διαδικασία της πληρωμής προκαταβολών συνεχίζεται, καθώς όσα πορίσματα προωθούνται από τα κατά τόπους Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α. στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού διεκπεραιώνονται άμεσα, αφού είναι διασφαλισμένα τα αναγκαία κονδύλια και υπάρχει η απαιτούμενη ταμειακή ρευστότητα.
Όπως έχει δεσμευθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός «δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς για την καταβολή της αποζημίωσής του. Όσοι αποδεδειγμένα έχουν πληγεί θα αποζημιωθούν στο ακέραιο».
Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό πατήστε εδώ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταβολή 54,3 εκατομμύριων ευρώ σε 42.522 δικαιούχους για ζωοτροφές και ζημιές από Daniel (φερτά υλικά)
- Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη
- Ελαιοκαλλιέργεια: Διενέργεια 5ου Γενικού και 1ου Μερικού (50%) Δολωματικού Ψεκασμού στους Δήμους Τεμπών και Ελασσόνας
- Υπόθεση παράνομων επιδοτήσεων ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες - 13 προφυλακίσεις
- ΠΟΓΕΔΥ: «Πόλεμος χωρίς στρατιώτες και όπλα…. »