Δακοκτονία: Σύσκεψη Π.Ε. Λασιθίου για την πορεία του προγράμματος στην Π.Ε. Λασιθίου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Προϊόντα
Η πρόοδος του προγράμματος δακοκτονίας αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης στην Π.Ε. Λασιθίου με την συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε. Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη, Αγροτικής Οικονομίας Σταύρου Τζεδάκη, του γενικού διευθυντή πρωτογενή τομέα Κώστα Υψηλάντη, των εποπτριών και άλλων υπηρεσιακών στελεχών.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποτυπώθηκε η παρούσα κατάσταση σε σχέση με την εφαρμογή του προγράμματος και εξετάστηκαν λύσεις για αντιμετώπιση προβλημάτων προκειμένου να προστατευθεί η ελαιοπαραγωγή.
Υπενθυμίζεται στους παραγωγούς να επισκέπτονται τακτικά τα ελαιόφυτα τους, να παρακολουθούν την κατάσταση του ελαιοκάρπου όσον αφορά τις δακοπροσβολές, προκειμένου έγκαιρα να εφαρμόσουν συμπληρωματικές δράσεις, στην περίπτωση που απαιτηθεί.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου δήλωσε ότι πρέπει όλοι να είναι σε εγρήγορση για το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης, θα προγραμματιστεί μετά τον 2ο ψεκασμό νέα συνάντηση.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συγχαρητήριο μήνυμα του Τάσου Μπαρτζώκα για την αναγόρευση της Χρύσας Βεσυροπούλου σε Υποψήφια Διδάκτορα του ΑΠΘ
- Η Kinsen μέσω της Saracakis Leasing υλοποιεί συμφωνία με τη DHL για leasing 13 Honda SH150
- Επίσκεψη του Υφυπουργού Ανάπτυξης στη Ρόδο: Στο επίκεντρο η νησιωτική επιχειρηματικότητα, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και η στήριξη των Επιμελητηρίων
- Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας: Συνάντηση Βίο-παραγωγών στην Καρδίτσα στις 23 Μαρτίου
- Ο Γιάννης Ανδριανός στην τελετή απονομής του 26ου διαγωνισμού «Thessaloniki Wine & Spirits Trophy»