Επιστημονική Εκδήλωση «Διατροφή – άσκηση – ζωή»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης της πανδημίας, παρουσιάζει τη διαδικτυακή Επιστημονική Εκδήλωση «Διατροφή – άσκηση – ζωή».
Ο Καθηγητής Ιατρικής Δημήτριος Χανιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων Ελλάδος Δρ Σπύρος Κανελλάκης, ο τ. Πρόεδρος ΕΦΕΤ και ΕΚΕΦΕ Δημόκριτου Νίκος Κατσαρός, ο Αντιπρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών Δημήτρης Μούγιος και η διδάσκουσα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Μαρία Μαραντίδου, θα παρουσιάσουν επίκαιρα θέματα και τα νέα πειστημονικά δεδομένα πάνω στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε.
Η προέλευση του κορονοϊού και οι επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον, η διατροφή και η ψυχική υγεία σήμερα, ο ναυταθλητισμός ως εφαλτήριο υγιεινού τρόπου ζωής, οι ευεργετικές επιδράσεις της ενασχόλησης με τη φύση στην πανδημία και ο ρόλος της διατροφής και άσκησης στη μακροζωία, είναι μερικά από τα θέματα που θα αναλυθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τρόποι για να έχετε υψηλές αποδόσεις στο λαχανόκηπο σας
- Δες γιατί νιώθουν αδικημένοι οι παραγωγοί αχλαδιών (Βίντεο)
- Από 14 έως 28 Μαΐου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας, ύψους 287,5 εκ. €
- Ο Μπάμπης Δαλαλάκης αύριο στην "Ελληνική Παραγωγή" WEB TV
- Δες τα αποτελέσματα σε κεράσια στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας με την Υποστήριξη της Fytofarm!