Λαμία: Πέθανε την ώρα που μοίραζε δώρα ντυμένος "Άγιος Βασίλης"
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Είκοσι λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή ο γνωστός και αγαπητός Λαμιώτης Νίκος Σπανός, σε ηλικία 48 ετών.
Συγκλονισμένη ειναι η κοινωνία της Λαμίας από τον αδόκητο χαμό του.
Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος ο Νίκος Σπανός, το γελαστό παιδί του Δήμου Λαμιέων, ο άνθρωπος που είχε συνδέσει το όνομα του με τις εκδηλώσεις της Λαμίας και όλης της Φθιώτιδας, έφυγε από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του.
«Έφυγε» ντυμένος Αι- Βασίλης
Ο Νίκος ήταν κυριολεκτικά η ψυχή των εκδηλώσεων το Δήμου Λαμιέων, έχοντας αναλάβει την παρουσίαση της παρέλασης του καρναβαλιού της Λαμίας, όπως και πολλών άλλων εκδηλώσεων.
Επίσης κάθε χρόνο αυτές τις γιορτινές ημέρες ήταν ο Αι- Βασίλης που πρωταγωνιστούσε επίσης σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου.
Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής του κυριολεκτικά πρόσφερε χαρά και χαμόγελα, καθώς υπέστη ανακοπή ντυμένος Αι- Βασίλης έχοντας μοιράσει δώρα σε μικρά παιδιά, σε συγγενικό του σπίτι.
Πηγή: lamiareport.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Υπό καταρρακτώδη βροχή η διαμαρτυρία των αγροτών της Ημαθίας στον ΕΛΓΑ Βέροιας
- ΕΕΚΕ: Ο Υπουργός Ανάπτυξης αποκλείει σκόπιμα την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας από τη Βουλή - Γιατί ενοχλούμε με την αλήθεια
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώθηκαν 82.870 αγρότες για ενισχύσεις 46 εκατ. ευρώ
- Κέλλας στη Βουλή: Ο Ευρωπαίος Επίτροπος είναι σαφής ότι υπάρχουν ρητοί περιορισμοί στην αγορά γαλακτοκομικών μετά από εμβολιασμό
- Η ΕΕ και η Mercosur επιτυγχάνουν πολιτική συμφωνία για τη σύναψη πρωτοποριακής εταιρικής σχέσης