Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό με άνοδο της θερμοκρασίας τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
«Άνοιξη» αναμένεται να θυμίσουν οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, καθώς έως τις 8/2 οι θερμοκρασίες θα φτάσουν έως 24 βαθμούς Κελσίου, από ιδιαίτερα θερμές για την εποχή αέριες μάζες έχουν καλύψει τη Μεσόγειο, την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.
Σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου, τις επόμενες ημέρες η μεταφορά θερμών αερίων μαζών προς τη Μεσόγειο αναμένεται να ενταθεί, με κορύφωση την Κυριακή 07/02. Έτσι στη χώρα μας αναμένεται να επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες ενώ οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν περαιτέρω άνοδο, με μέγιστες τιμές που από την Πέμπτη 04/02 έως και τη Δευτέρα 08/02 θα φτάσουν σε πολλές περιοχές τους 20-22 βαθμούς, ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να φτάσουν στους 24 βαθμούς Κελσίου.
Στον προγνωστικό χάρτη (πηγή meteo) που ακολουθεί απεικονίζονται με κόκκινες αποχρώσεις οι θερμές αέριες μάζες και με μπλε αποχρώσεις οι ψυχρές.
aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Η συνεχιζόμενη στρέβλωση στις αγροτικές επιδοτήσεις: Γιατί το «πάρτι» στον ΟΠΕΚΕΠΕ παραμένει ενεργό παρά τις κυβερνητικές διακηρύξεις
- Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων
- ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΝΤΡΟ: ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΙΝΑ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ!! ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ!
- Τα κατάφερε η Μπέτις και μπήκε στη League Phase του Champions League
- «Ημέρα Προώθησης Βίο-προϊόντων» Πάρκο Καινοτομίας Joist - Τρίτη 19 Μαίου