Νεκρός ανευρέθηκε 60χρονος ψαροντουφεκάς σε παραλία της Πρέβεζας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Νεκρός τελικά ανευρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο 60χρονος που το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με ακόμη ένα άτομο είχαν μεταβεί στην παραλία της Λυγιάς Πρέβεζας για ψαροντούφεκο.
Τη σορό του περισυνέλλεξαν από δύσβατη βραχώδη ακτή ομάδα δυτών που μαζί με στελέχη του Λιμενικού Πρέβεζας που συμμετείχαν στις πολύωρες έρευνες.
Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρεται για ιατροδικαστική εξέταση σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων
Πηγή:ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Εννέα υποτροφίες για προγράμματα σπουδών σε νέες και νέους από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του θεσμού “Υποτροφίες στις Περιφέρειες”
- Νέα σειρά τρακτέρ MF 8S Xtra | Δες τα χαρακτηριστικά τους!
- Προτάσεις Συλλόγου Γεωπόνων Νομού Ημαθίας
- Ευζωία των Χοίρων στην Ελληνική Χοιροτροφία | Στρατηγική Συνεργασία AgroBox - Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών!
- ΥΠΑΑΤ: Ψηφιοποιημένα όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για τους ελέγχους - Πάγια και σύννομη η ανακύκλωση αρχείων του ΟΠΕΚΕΠΕ