Συλλυπητήριο μήνυμα της Ε.Μ.Ι.Π.Η. για τον θάνατο του Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.) στο άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του μακαριστού μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του Συλλυπητήρια.
Ο μακαριστός μητροπολίτης κυρός Παύλος ήταν από τους πρώτους που γνώρισε και αναγνώρισε το έργο και τη δραστηριότητα της Ε.Μ.Ι.Π.Η., ενώ διατηρούσε αλληλογραφία με την Εταιρείας, μέρος της οποίας έχει δημοσιευτεί και στο περιοδικό «Χρονικά Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας».
Το Δ.Σ. της Ε.Μ.Ι.Π.Η. σε ένδειξη σεβασμού αποφάσισε να εκφράσει δημόσια τα συλλυπητήριά του, για τον αδόκητο χαμό μου μακαριστού μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου.

Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 11 έως 15 Μαΐου
- Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας: Εργάτες γης και βιοπαλαιστές αγρότες στον ίδιο αγώνα για αξιοπρεπή ζωή
- Στη φυλακή ο μεσάζων για το «κανόνι» στον συνεταιρισμό της Μέσης Ημαθίας - Αθώοι άλλοι 8 κατηγορούμενοι
- Τάσος Μπαρτζώκας: 14 νέες θέσεις ιατρών για Βέροια και Νάουσα - Συνεχίζουμε σταθερά, με στόχο ένα ισχυρότερο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους
- Κραυγή αγωνίας από τους αγρότες της Ημαθίας για μεροκάματα και παραγωγή - Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη στο Διαβατό