Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Εμφιετζόγλου με αγροτικούς συλλόγους και ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες

Ομιλία και συναντήσεις με φορείς στην πόλη της Έδεσσας και συγκεκριμένα στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Έδεσσας, πραγματοποίησε στα πλαίσια του 10ου κύκλου περιοδείας σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία σήμερα στις 1 μ.μ., ο πρόεδρος της Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην εξωτερική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα, στο φλέγον ζήτημα του δημογραφικού καθώς ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία είναι η υπογεννητικότητα, στην ανάγκη άμεσης αξιοποίησης κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται εντός της Ελληνικής ΑΟΖ, στα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι των παραμεθώριων περιοχών, στην ανάπτυξη της οικονομίας μέσα από τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα κ.α.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Παρών στην ομιλία ήταν και οι υποψήφιοι της Πανελλήνιας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ από την περιοχή της Ημαθίας, Ξενοκράτης Σακλάς και Γιοβανόπουλος Κωνσταντίνος. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο τέλος της ομιλίας του , ο κ. Εμφιετζόγλου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας , Βοργιάδη Χρήστο, και τον Ταμία του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Σκύδρας, Χριστοφορίδη Ιωάννη, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες των νομών Ημαθίας και Πέλλας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb