Πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2023
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Από τη Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοινώνονται τα εξής:
Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023, για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:
Την Tετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ανοιξιάτικοι παγετοί: Ερώτηση Τζάκρη στη Βουλή για τις αποζημιώσεις στους αγρότες της Πέλλας και της Ημαθίας
- Λιτόχωρο Πιερίας: Εκπαιδευτικό Σχολείο με θέμα «Κυβερνοασφάλεια και ανθρώπινοι παράγοντες από βιομηχανική και ηθική προοπτική»
- Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Σπανούλη για το Eurobasket 2025
- ΠΟΓΕΔΥ: Ο ελεγκτικός μηχανισμός του ΥΠΑΑΤ δεν αντέχει άλλους “πειραματισμούς”
- Νεότερες εξελίξεις από την Κομισιόν για τους ΜΟΑΗ