Άνοιξε η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ ενημερώνει ότι σήμερα, 20-12-2022 και ώρα 08.00 άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Επίδομα Παιδιού – Α21 προκειμένου οι πολίτες να υποβάλλουν την αίτηση τους για το έτος 2022. Η πλατφόρμα θα κλείσει οριστικά για την υποβολή αιτήσεων στις 15-1-2023 και ώρα 23.59.
Διευκρινίζουμε ότι η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουνακόμη υποβάλλει αίτηση Α21 για το έτος 2022 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν την δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν οριστικοποίησαν την υποβολή της.
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 (στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou)
Η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου 2023 και το επίδομα θα είναι προσαυξημένο κατά μιάμιση μηνιαία δόση – δηλαδή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, η οποία για όσους είχαν υποβάλλει την αίτησή τους καταβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022.
Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν λεπτομερώς για το Επίδομα Παιδιού μπορούν να επισκεφθούν την σχετική σελίδα του ΟΠΕΚΑ στη διεύθυνση εδώ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ισοζύγιο Πληρωμών: Σημαντική μείωση του ελλείμματος τον Ιούνιο- Αύξηση 27,5% των εξαγωγών
- Τζάκρη: «Κόλαφος η φετινή χρονιά για το σύνολο των δενδροκαλλιεργειών - Η κυβέρνηση να ανακοινώσει άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματός τους»
- ΠΟΓΕΔΥ: Η προστασία των ελεγκτών δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή της Διοίκησης αλλά υποχρέωση
- Ανδριανός: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα υλικά δακοκτονίας 2026–2028 και ξεκίνησαν ήδη οι παραδόσεις
- Πριν επιλέξετε φροντιστήριο , κάντε πρώτα στον εαυτό σας αυτές τις 5 ερωτήσεις