Με τους τρεις Δημάρχους της Ημαθίας συναντήθηκε η Ολυμπία Αποστόλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Τους τρεις Δημάρχους της Ημαθίας συνάντησε η Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

Στις συναντήσεις με τον κ. Κώστα Βοργιαζίδη Δήμαρχο Βέροιας, τον κ. Νικόλα Καρανικόλα Δήμαρχο Νάουσας και τον κ. Παναγιώτη Γκυρίνη Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, συζητήθηκαν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τις δημοτικές αρχές του Νομού.

Η κ. Αποστόλου είχε την ευκαιρία να διαβεβαιώσει τους Δημάρχους ότι θα στηρίζει πάντα όλες τις προσπάθειες των δημοτικών αρχών να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών και να συμβάλλουν στην ευημερία της Ημαθίας. Η συνεργασία μεταξύ των αιρετών σε εθνικό επίπεδο και επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη για να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και να προχωρήσει η Ημαθία σε τροχιά ανάπτυξης.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσαβδαρίδης από το 27ο Συνέδριο Ψυκτικών: «Σταθερά δίπλα στον συνεπή επαγγελματία – Αδιαπραγμάτευτη η πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού»
- Δες Νέες Ιταλικές Ποικιλίες Ελιάς
- Τάσος Μπαρτζώκας: Κοινοβουλευτική παρέμβαση για παράταση των δηλώσεων ΟΣΔΕ – Στη Βουλή το αίτημα του ΤΟΕΒ Τρικάλων Ημαθίας
- Η ΕΕΚΕ στην Τελική Εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Έργου CoRe – Consumer (Re)Generation στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
- Το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας επιλέγει την 4Ε: ελιές και λάδι σύμμαχοι υγείας στις γειτονιές και αμφιθέατρα της Αττικής