Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκανε το πρώτο βήμα !
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Την προεκλογική περίοδο, ανέφερα συχνά σε ομιλίες και συναντήσεις ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου δεν θα είναι για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. προορισμός αλλά το πρώτο βήμα. Το απαραίτητο βήμα για να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να μπορέσουμε έπειτα να κάνουμε το μεγάλο άλμα και να πρωταγωνιστήσουμε ξανά.
Το βήμα αυτό έγινε. Και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι σήμερα έτοιμο να ξαναγίνει ο εναλλακτικός, αξιόπιστος, προοδευτικός πόλος που η πατρίδα έχει ανάγκη για να σταθεί στα πόδια της ξανά. Που η νέα γενιά έχει ανάγκη για να σταθεί στα πόδια της ξανά.
Η Νέα Δημοκρατία κυβέρνησε επί 4 χρόνια με άδικο για τους πολλούς τρόπο και επιδεινώνοντας τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας. Με το «επιτελικό κράτος» προχώρησε σε ρεκόρ μετακλητών, απευθείας αναθέσεων και θεσμικών εκτροπών όπως οι παράνομες υποκλοπές.
Κι όμως, στις εκλογές δεν τιμωρήθηκε, γιατί απέναντί της είχε ένα ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που αντιπολιτεύτηκε με εύκολα συνθήματα και προσωπικές επιθέσεις. Που προσπάθησε να διευρύνει τη βάση του με μεταγραφές στελεχών και όχι με ιδεολογική καθαρότητα. Για πρώτη φορά, αποδοκιμάστηκε στην κάλπη η αντιπολίτευση.
Οι μεγάλες μάχες είναι μπροστά μας. Και θα είναι μάχες πολιτικές. Μάχες για να βάλουμε ξανά την ίδια την πολιτική στο προσκήνιο, απέναντι στη μικροπολιτική και την εξυπηρέτηση συμφερόντων. Η στρατηγική του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη για ΑΥΤΟΝΟΜΗ πορεία δικαιώθηκε από το λαό, όσο και αν πολεμήθηκε από τα ΜΜΕ.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι πια και πάλι εδώ. Ανανεωμένο, ενωμένο και δυνατό.
Καλούμε τους πολίτες που δίστασαν να μας ψηφίσουν να μας πλησιάσουν, να μας ακούσουν, να μας εμπιστευθούν!
Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν. Τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί!
Ολυμπία Αποστόλου
Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Την πιο ακριβή πώληση της ιστορίας της ολοκλήρωσε η Νότιγχαμ
- Σε κινητοποιήσεις οι αγρότες λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ: Τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας – Σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας
- Οι αγρότες που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις του Αυγούστου 2024 στο επίκεντρο της κοινοβουλευτικής παρέμβασης του Τάσου Μπαρτζώκα
- Χρησιμοποιείς ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ; Τότε χρειάζεσαι πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων
- Κώστας Τσιάρας στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας: Οι ευρωπαίοι αγρότες δεν ζητούν προνομιακή μεταχείριση, ζητούν δίκαιους όρους