Κρήτη: Ημερίδα «Θαλάσσια Ατυχήματα-Πνιγμοί-Πρόληψη-Αντιμετώπιση» και «Ψηφιοποίηση Υπηρεσιών Λιμενικού Σώματος»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης (Ε.Π.Λ.Σ.Α.Κ.) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Θαλάσσια Ατυχήματα-Πνιγμοί-Πρόληψη-Αντιμετώπιση» και «Ψηφιοποίηση Υπηρεσιών Λιμενικού Σώματος» το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 10:00-14:00 στο Ξενοδοχείο «Ibis Styles Heraklion Central».
Ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι ο Διευθυντής της Λιμενικής Αστυνομίας του Υ.ΝΑ.Ν.Π. κ. Μαρουλάκης Χαράλαμπος μαζί με δύο στελέχη, ο κ. Πασχαλάκης Παναγιώτης, πρόεδρος του Safe Water Sports και ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης Ιατρός κ. Γιαννακουδάκης Νικόλαος.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ψάχνεις ανεπτυγμένα φυτά ακτινιδιάς; Δες τις Ποικιλίες Green Light, Hayward απλό & Κλώνος 8!
- Μεγαλώνουμε. Συνεχίζουμε να αναζητούμε τους καλύτερους. Θέσεις εργασίας Καθηγητών
- Το παρασκήνιο που οδήγησε εκτός κυβέρνησης Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη και Μπουκώρο
- Τσιάρας: Η ανάγνωση της δικογραφίας δεν δείχνει κάτι μεμπτό για πρώην υπουργούς
- Ένταξη βροχοπτώσεων (Ροδάκινα) στο Μέτρο 23 και αχλαδιών για ακαρπία - Οι υποσχέσεις που έλαβαν οι αγρότες του ΑΣ Αλεξάνδρειας στην Αθήνα