Ηγουμενίτσα: Πορεία αγροτών και συνδικάτων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Με επικεφαλής τους αγρότες της Θεσπρωτίας που αποχώρησαν από το μπλόκο της Εγνατίας Οδού, πραγματοποιήθηκε η πορεία που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, στην Ηγουμενίτσα, στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργίας.

Στην πορεία συμμετείχαν δεκάδες μαθητές των σχολείων της β’/βάθμιας εκπαίδευσης της πόλης, με τα συνθήματα για τους 57 νεκρούς των Τεμπών να συγκλονίζουν.

Αγρότες, εργάτες, μαθητές και συλλογικότητες απαίτησαν δικαιοσύνη για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Νωρίτερα, οι αγρότες, αποχωρώντας από το μπλόκο, έκαναν στάση στο γραφείο του κυβερνητικού βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα, όπου απέκλεισαν συμβολικά την είσοδο με μπάλες τριφύλλι, σημειώνοντας πως η αποχώρηση από το μπλόκο δε σημαίνει και σταμάτημα του αγώνα, ο οποίος θα συνεχιστεί στα πλαίσια των πανελλαδικών αποφάσεων, αφού τα αιτήματά τους – θεωρούν πως – δεν έχουν ικανοποιηθεί.
Πηγή: ertnews.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κήπος: Πως να φτιάξουμε μόνοι, τα δικά μας φυτά | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Γεωργικές προειδποιήσεις για την Αχλαδιά και τη Μηλιά
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Ενισχύεται με πέντε γιατρούς το Νοσοκομείο της Νάουσας - Δύο επιπλέον γιατροί στην Παιδιατρική
- Αγροτικά νέα: Σύσκεψη Κώστα Τσιάρα με Περιφερειάρχες: 600 εκατ. ευρώ πρόγραμμα για τα μεγάλα αρδευτικά έργα
- Λάκης Βασιλειάδης: «Όλος ο κλάδος της αγροτικής οικονομίας να μείνει όρθιος σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία»