Η τεράστια κόκκινη καρδιά (αερόστατο) στις ανθισμένες ροδακινιές του κάμπου της Βέροιας (Photos)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Συνέχεια δράσεων από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας(ΤΟΒ), μετά τη χτεσινή πεζοπορία και ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές (Δείτε ΕΔΩ) , με τον Ημερήσιο Φωτογραφικό Διαγωνισμό “High in the Blooms! Peach Trees & Hot Air Balloons Photo Contest” και ένα μεγάλο αερόστατο αλλά και μια τεράστια ιπτάμενη κόκκινη καρδιά να πετά πάνω από τη ροζ θάλλασα, με τις ανθισμένες ροδακινιές και νεκταρινιές, ένα υπέροχο θέαμα που είχαν την ευκαιρία να αποθανατίσουν οι λάτρεις της φωτογραφίας.
Βέβαια υπήρχαν και οι "τυχεροί" σε όλο αυτό το πανέμορφο σκηνικό, όπως ο αγρότης-reporter της IMATHIOTIKIGI.GR , Σάκης Τζωρτζίδης , ο οποίος κλάδευε αμέριμνος στο κτήμα του με τις ανθισμένες ροδακινιές (μεταξύ Σταυρού και Ξεχασμένης), όταν είδε έκπληκτος, η κόκκινη τεράστια καρδιά, να πέφτει στο διπανό χωράφι λίγα μόλις μέτρα από τον ίδιο....και φυσικά δεν παρέλειψε να τη φωτογραφίσει ανάμεσα στα πολλά πολλά ροζ άνθη.
Ευχόμαστε πάντα καλόκαρδος και να είναι ένα καλό σημάδι για τη φετινή παραγωγή και τους αγρότες μας, να έχουν μια πολύ καλή χρονιά, χωρίς ζημιές και με καλές τιμές!
X.B.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Πρόταση ΕΘΕΑΣ για δημιουργία Εθνικού Προτύπου Αναγεννητικής Γεωργίας | Αγροτικά νέα και ειδήσεις IMATHIOTIKIGI.GR
- Δείτε LIVE “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ” WEB-TV
- Δασμοί Τραμπ, γεωπολιτικές εντάσεις, πράσινη μετάβαση των λιμανιών στο 21ο συνέδριο του ESPO
- Το θέμα των παραμορφωμένων πυρηνόκαρπων έφερε με ερώτηση του στη βουλή ο Τάσος Μπαρτζώκας
- Ποιος είναι ο νέος "Νεϊμάρ" που πήγε στη Βαρκελόνη ο Ντέκο