Μήνυμα του Τάσου Μπαρτζώκα από την Παναγία Σουμελά: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη Γενοκτονία των Ποντίων!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Ο Τάσος Μπαρτζώκας παρευρέθηκε σήμερα στις εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά.
Και φέτος,105 χρόνια μετά την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, η ελληνική Πολιτεία και κοινωνία διατηρεί ζωντανή τη μνήμη της τραγικής επετείου, ενώ συνεχίζει αμείωτη η προσπάθεια για διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας και αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Τάσος Μπαρτζώκας προχώρησε στην εξής δήλωση: “Ημέρα μνήμης των Ελλήνων του Πόντου, ημέρα μνήμης των 353.000 ψυχών που σφαγιάστηκαν και των προγόνων που ξεριζώθηκαν!
Από την Παναγία Σουμελά για ακόμη μια φορά, αφού αποτίσαμε τιμή, στείλαμε μήνυμα ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δε θα σταματήσουμε να διεκδικούμε η Διεθνής Κοινότητα να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου!”.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη παραμονή των ζιζανιοκτόνων στο έδαφος;
- Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Έκθεση FOODEXPO
- Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη 14η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία, AgroThessaly
- Σύλληψη 29χρονου για κατοχή ινδικής κάνναβης στο Ρέθυμνο
- ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2024 νομικών προσώπων και οντοτήτων