Ενημέρωση για την ανάκληση της Απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας περί απαγόρευσης κυκλοφορίας στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Βέροιας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Με βάση την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όπου προβλέπεται για αύριο Παρασκευή 16-08-2024 ότι η κατηγορία κινδύνου θα είναι 2 (μέση) για την περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Βέροιας καθώς και για την περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Νάουσας, ανακαλείται η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας (ΑΔΑ:ΨΔ0Υ7ΛΛ-Χ01) περί απαγόρευσης κυκλοφορίας που αφορούσε το Άλσος Παπάγου, το Άλσος Βικέλα και Τριλόφου του Δήμου Βέροιας, μέχρι νεωτέρας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Τσαβδαρίδης: Ο κλάδος της αρτοποιίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας
- 6 βότανα και μπαχαρικά που ενισχύουν την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου
- Προσωρινή μη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ που απαιτούν διαλειτουργικότητα με το Πληροφοριακό Σύστημα «Μητρώο Πολιτών»
- Συνεργασία Επιμελητηρίου Ημαθίας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Βερικοκιά