Προκήρυξη υποτροφίας της «Ήπειρος Α.Ε.» για το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Μία πλήρη υποτροφία για φοίτηση στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, προκηρύσσει η εταιρεία «Ήπειρος Α.Ε.»,με έναρξη τη σχολική χρονιά 2025-2026.Έχει ως στόχο να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει τους νέους που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στον τομέα της γεωργίας και της αγροτικής ανάπτυξης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.
Η υποτροφία καλύπτει το συνολικό κόστος των διδάκτρων, διαμονής και σίτισης.Αφορά αποκλειστικά παιδιά κτηνοτρόφων που συνεργάζονται με την «Ήπειρος Α.Ε.», από τους νομούς: Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, ή Αιτωλοακαρνανίας και καλύπτει τα τρία έτη φοίτησης (2025-2026, 2026-2027 και 2027-2028).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση ΕΔΩκαι να τη στείλουν με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , μαζί με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά. Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται «Υποτροφία ΗΠΕΙΡΟΣ». Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν με τους γονείς τους σε προσωπική συνέντευξη με την Επιτροπή Υποτροφιών του ΕΠΑΛ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, προκειμένου να διερευνηθούν περαιτέρω στοιχεία της προσωπικότητας, των προοπτικών και της καταλληλότηταςτους. Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών λήγει την Τετάρτη 30 Απριλίου 2025.
Πληροφορίες και διευκρινίσεις ΕΔΩ και τα τηλέφωνα: 2310492848 και 2310492761.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών ύψους 7,81 εκατ. ευρώ σε 6.926 μη μισθωτούς
- Ημαθία: Ισχυρό μήνυμα πρόληψης μέσα από τις δράσεις των ΚΟΜΥ και το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
- Νέα γραμμή μετάδοσης κίνησης Renault Trucks: έως και 4% υψηλότερη αποδοτικότητα καυσίμου
- Μαργαρίτης Σχοινάς από το Λουξεμβούργο: Ισχυρή ΚΑΠ, επαρκής χρηματοδότηση και περισσότερη ευελιξία, χωρίς λιγότερη Ευρώπη
- ΑΣ Βαμβακοπαραγωγών Ημαθίας: Νέα συστήματα άρδευσης με τον Μωχάμεντ Νταράουσε