Λήστευαν κι έκλεβαν προσποιούμενοι τους πωλητές αγροτικών προϊόντων
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Με πρόσχημα ότι πωλούν αγροτικά προϊόντα κυκλοφορούσαν σε δρόμους πόλεων και χωριών και διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Κέντρικής Μακεδονίας.Τέλος στη δράση τους έβαλαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών που τους συνέλαβαν.
Πρόκειται για έναν άνδρα 39 χρόνων και μια γυναίκα 30 ετών οι οποίοι διέπραξαν από τις αρχές του έτους δύο ληστείες και πέντε κλοπές στις Σέρρες, σε περιοχή του Πολύγυρου Χαλκιδικής, σε περιοχή της Δράμας, στην Μηχανιώνα και στην Επανωμή του δήμου Θερμαϊκού.
Καθώς προσποιούνταν τους πλανόδιους πωλητές αγροτικών προϊόντων, με νοικιασμένο αμάξι, προσέγγιζαν τα θύματά τους και τους αποσπούσαν αιφνιδιαστικά τις αλυσίδες που φορούσαν στο λαιμό τους. Στην κατοχή της 30χρονης που συνελήφθη βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 400 ευρώ.
Η συνολική λεία τους σύμφωνα με την αστυνομία εκτιμάται στα 4.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της διακεκριμένης κλοπής και της εγκληματικής οργάνωσης.
Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών ο οποίους τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η IMATHIOTIKIGI.GR σας εύχεται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα !
- Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: Μεγάλη Επιτυχία το Ετήσιο Συνέδριο Επίσημων Εμπόρων Honda Motorcycles
- Μέρα απόλυτου πένθους για όλη τη Χριστιανοσύνη η Μεγάλη Παρασκευή (ΒΙΝΤΕΟ)
- Η "Βασίλισσα του Βορρά" στο πλευρό των παιδιών μας
- Δες στο χωράφι την απίστευτη Ανάπτυξη από την Ποικιλία Αχλαδιού Eden Gold (Φωτογραφίες)