Συλλυπητήρια ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας για το θάνατο του Βασίλη Διαμαντόπουλου
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το πρωί απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασίλης Διαμαντόπουλος.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 27 Απριλίου στις 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Μελίκη.
Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος υπήρξε εξαίρετος ιατρός, υπηρέτησε την Ιατρική με αυταπάρνηση και ζήλο από όλα τα μετερίζια αυτής (Νοσοκομείο Βέροιας, Κ.Υ.Αλεξάνδρειας, ιδιωτικό ιατρείο στη Μελίκη).
Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους συναδέλφους ιατρούς, οι οποίοι τον εξέλεξαν δις στο ανώτατο αξίωμα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, όσο και στους πολίτες του Νομού τους οποίους υπηρέτησε πάντα με γνώμονα τα Ιπποκράτεια Ιδεώδη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του
ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Volvo Saracakis: Test Drive Event Invitation 23/10-1/11
- Η πρώτη Βιβλιοθήκη Οίνου της Ελλάδας γίνεται πραγματικότητα και ανοίγει τις πόρτες της στη Νάουσα
- ΥΠΑΑΤ: Κοινό μέτωπο κυβέρνησης Περιφερειαρχών κατά της ευλογιάς
- Διπλή Παράδοση Massey Ferguson 3GE.75 στην Κρήτη - Δες τα χαρακτηριστικά του!
- Κυκλική οικονομία και βιώσιμη παραγωγή: Η Περιφέρεια και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στην τρίτη συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου DeCo