Επίθεση αρκούδας σε 25χρονο κυνηγό στη Φλώρινα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 25χρονος κυνηγός κατά τη διάρκεια κυνηγίου αγριογούρουνου στο νομό Φλώρινας το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2018, δέχτηκε επίθεση από αρκούδα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο στήθος και να μεταφερθεί από άλλους κυνηγούς αμέσως στο νοσοκομείο Φλώρινας.
Το περιστατικό έγινε κοντά στον Άγιο Μάρκο, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Φλώρινας.
Μετά από περιποίηση των τραυμάτων, τον έλεγχο για τον ιό της λύσσας και αφού του τοποθετήθηκε ορός ο νεαρός κυνηγός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το απόγευμα της Κυριακής και επέστρεψε σπίτι του.
Ο νεαρός είναι μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Φλώρινας και αμέσως τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, όσο και ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της περιοχής τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο.
Να σημειωθεί ότι το ατύχημα έγινε κοντά σε μοναστήρι και την ώρα που ο κόσμος επέστρεφε από την εκκλησία.
Στην ίδια περιοχή πριν ένα χρόνο άλλο ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση αρκούδας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Νέος ηλεκτρικός μίνι εκσκαφέας Komatsu PC20E-6
- Πελοπόννησο: Πιο δυναμική από ποτέ η αγροτική έκθεση «Filiatra Agro Vision 2025»
- Νέα Παράδοση Massey Ferguson στη Λήμνο - Δες τα χαρακτηριστικά του!
- 100 επιχειρήσεις με περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου
- ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η λειτουργία του my1521 – Νέα εποχή στην εξυπηρέτηση των φορολογούμενων