Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται αντικυκλώνας στην Ελλάδα
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Μπορεί τις προηγούμενες μέρες η χώρα να «χτυπήθηκε» από βροχές και καταιγίδες αλλά φαίνεται πως το σκηνικό αλλάζει για τα καλά μέχρι τέλη Οκτωβρίου.
Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και την Παρασκευή, με συννεφιά σε κεντρική και βόρεια Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Ηπειρο και Ιόνιο. Ωστόσο, ο κ. Αρναούτογλου επισήμανε πως οι νεφώσεις θα παραμείνουν μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, σχεδόν, σε όλη τη χώρα.
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε, δε, για έναν αντικυκλώνα στην Ευρώπη που θα εμποδίζει να έρχονται βαρομετρικά χαμηλά από τα βόρεια και τα δυτικά προς τη χώρα μας.
«Είναι σαν ένας αέρινος πύργος που δύσκολα καταρρέει και όπως θα καθίσει πάνω από τα Βαλκάνια θα φέρει παρατεταμένη καλοκαιρία μετά τις 12 – 13 Οκτωβρίου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρνατούτογλου.
Ο Σάκης Αρναούτογλου υποστήριξε ότι σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται ο καιρός να είναι καλός, χωρίς βροχές και με αρκετή ηλιοφάνεια μέχρι και τις 24 – 25 του μηνός, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο η καλοκαιρία να συνεχιστεί μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου.
Πηγή:dikaiologitika.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- "Κερδίζει" την Αγγλία ο Κωστούλας με τις εμφανίσεις του – Το εγκώμιο του FourFourTwo
- Εκπαιδευτικές δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης και του ΕΛΜΕΠΑ για την ποιότητα του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου «Κρήτη/Kriti» ΠΓΕ στους Δήμους Αγίου Βασιλείου και Ηρακλείου
- Συγκέντρωση ελαιοπαραγωγών Τρίπολης έξω από τη Περιφέρεια
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 26 έως 30 Οκτωβρίου
- Συνάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης Λάζαρου Τσαβδαρίδη με το Δ.Σ. της Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος