Λάζαρος Τσαβδαρίδης: "Μόνο θλίψη για όσες και όσους επιλέγουν να καθυβρίζουν την Ελληνική Αστυνομία για να ικανοποιήσουν ιδεοληπτικές εμμονές και περιθωριακά κομματικά ακροατήρια
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Κοινωνία
Μόνο θλίψη για όσες και όσους ενώ καθυβρίζουν, αμέσως μετά και χωρίς καμία ντροπή κάνουν χρήση του δικαιώματός τους να προστατεύονται από τα ίδια τα όργανα της τάξης που τόσο άδικα συκοφαντούν και στοχοποιούν.
Ας γνωρίζουν όλες και όλοι αυτοί ότι δεν χωράνε ούτε αστεϊσμοί, πολλώ δε μάλλον ύβρεις και ειρωνίες στα όργανα της τάξης που με αυταπάρνηση, αίσθηση του καθήκοντος και ακεραιότητα καθημερινά βάζουν στήθη μπροστά για τη δική μας ασφάλεια.
Ας γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός λαός ξέρει να διακρίνει την ειλικρινή συγγνώμη από τα μισόλογα των δήθεν απολογητικών ανακοινώσεων.
Ας γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός λαός περιβάλλει με εμπιστοσύνη την Αστυνομία μας και είναι υπερήφανος για την μέγιστη πλειοψηφία των λειτουργών της. Λειτουργοί, που πρώτοι αυτοί ξέρουν να καταδικάζουν και να απομονώνουν κάθε κακή συμπεριφορά μέλους τους, όταν αυτή συμβαίνει, όπως το ίδιο κάνει κάθε επαγγελματική ομάδα που σέβεται τον ρόλο και την αποστολή της στην κοινωνία.
Αυτόκλητους δικαστές με μόνιμες ψευδαισθήσεις μάλιστα για ιδεολογικά αλάθητα, δεν τους έχει ανάγκη η κοινωνία μας."
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Όταν το λάθος γίνεται σύστημα - Ποιος και γιατί καλύπτει τον «μόνιμο» τεχνικό σύμβουλο των λανθασμένων πληρωμών;
- Η Απόλλων Insurance Broker κατέκτησε 2 Βραβεία στα Filippos Morakis Insurance Awards 2025
- Μεσσηνία: Επ’ αόριστον στους δρόμους οι αγρότες - Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή
- Η Φόρμουλα Ένα ανακοίνωσε νέες ορολογίες για το 2026
- Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025 και προχωρά άμεσα η πληρωμή τους