Βγήκαν στους δρόμους οι άνθρωποι της εστίασης και του λιανεμπορίου στη Χαλκίδα (Βίντεο)
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Το ποτήρι ξεχείλισε για τους επαγγελματίες της εστίασης και του λιανεμπορίου. Μην μπορώντας να αντέξουν άλλο το οικονομικό βάρος που τους επέφερε η κατάσταση της πανδημίας βγήκαν στους δρόμους της Χαλκίδας και έκαναν διαμαρτυρία με αυτοκινητοπομπή.
Θέλοντας να φωνάξουν ότι βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, πάτησαν τέρμα τις κόρνες τους κάνοντας το γύρο της πόλης.
Απελπισμένοι οι λιανέμποροι και οι εστιάτορες ζητούν άμεσα μέτρα στήριξης και άνοιγμα του λιανεμπορίου με όλες τις προϋποθέσεις και τα μέτρα που προβλέπονται από τους ειδικούς.
Οι εμπορικοί σύλλογοι ζητούν μια γενναία επιστρεπτέα, παράταση 6 μηνών για την μείωση ενοικίων, όπως και κούρεμα οφειλών, διαφορετικά όπως αναφέρουν θα επέλθει ο «θάνατος» των επιχειρήσεών τους.
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Πηγή: aftodioikisi.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σχέδια Βελτίωσης: Επιστολή Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος στον Πρωθυπουργό και την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ
- Ανακοίνωση Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ημαθίας
- Το ελαιόλαδο στο επίκεντρο της υγείας και της αειφορίας - Εκδήλωση για το ελαιόλαδο στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
- Euroleague 2026: Στην Αθήνα το Final Four
- Νεκρή 68χρονη μετά από πτώση σε πηγάδι - Είχε πάει στο χωράφι για να ποτίσει