Απ. Βεσυρόπουλος: «Παράταση έως 31-12-2021 των βεβαιωμένων οφειλών που τελούσαν σε αναστολή μέχρι 30-4-2021»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέγραψε απόφαση με την οποία παρατείνεται, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2021 η καταβολή των βεβαιωμένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.) και τα Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών, οι οποίες τελούν σε αναστολή είσπραξης μέχρι 30-4-2021.
Η παράταση αναστολής κρίνεται επιβεβλημένη λόγω των συνθηκών που επικρατούν, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας σε συγκεκριμένους τομείς της οικονομίας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επικαιροποίηση Οδηγού HACCP για τα Σφαγεία Οπληφόρων-Ενίσχυση μέτρων βιοασφάλειας και απολύμανσης
- Ημαθία: Σύγχρονη Μονάδα Φυτωρίων ζητά υπάλληλο
- Υπόμνημα ΑΣ Ημαθίας στο ΥΠΑΑΤ: Αυτά τα δύο πράγματα πρέπει να κάνετε κ. Υπουργέ για να συνεχίσουν να παράγουν οι αγρότες
- Τη Freskon 2026 επισκέφτηκε ο Κώστας Μίλης - Παρουσία με προοπτική και νέες συνεργασίες
- Ελληνικό ελαιόλαδο: Να αποκτήσει στρατηγική, ταυτότητα και υπεραξία ζητά νέος συλλογικός φορέας του τομέα