ΝΑΤΟ(ς) ο πρώην Υπουργός, σιγά μη ….’’χανόταν’’
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Ο Σπήλιος Λιβανός, μόλις ένα μήνα μετά την αποπομπή του από την κυβέρνηση, αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ.
Ο Σπήλιος Λιβανός ο οποίος αποπέμφθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επανέρχεται στο προσκήνιο αναλαμβάνοντας επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ.
Οπως ίσως θυμάστε η αποπομπή του κ. Λιβανού από το κυβερνητικό σχήμα έλαβε χώρα όταν κυκλοφόρησε video στο οποίο ο τότε Υπουργός αστειευόταν μαζί με το δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα με τον τρόπο που χειρίστηκε η Νέα Δημοκρατία το θέμα της ανακούφισης των πληγέντων στη φωτιά της Ηλείας το 2007 και πως αυτό άλλαξε τα δεδομένα των εκλογών. Ο Υπουργός είχε κατηγορηθεί ότι συνηγόρησε στα χυδαία σχόλια του Δημάρχου.
Μετά από μία μικρή…παύση, ο Σπήλιος Λιβανός επιστρέφει αφού σύμφωνα με τη στήλη “Θεωρείο” της “Καθημερινής” παίρνει τη θέση της Μαρριέτας Γιαννάκου ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Στη Λέσβο ο ΥφΑΑΤ Χρήστος Κέλλας – Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο περιορισμού του αφθώδους πυρετού
- Οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί-μέλη της ΕΘΕΑΣ «πρωταγωνίστησαν» με τα προϊόντα τους στην Food Expo
- Λέσβος: Αγανακτισμένοι κτηνοτρόφοι εξέφρασαν στον ΥφΑΑΤ Χρ. Κέλλα την έντονη δυσαρέσκεια τους | Αγροτικά νέα IMATHIOTIKIGI.GR
- Προκήρυξη διαγωνιστικής διαδικασίας για τη χορήγηση νέων θέσεων στις λαϊκές αγορές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
- Συνάντηση Τσιάρα με την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων