Η δεύτερη Περιφερειακή Εκδήλωση Προβολής του έργου “CITISYSTEM” για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025
Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως Συνεργαζόμενη Αρχή Χάραξης Πολιτικής (Αssociated Policy Authority) σας προσκαλούν στη δεύτερη Περιφερειακή Εκδήλωση Προβολής (Regional Dissemination Event) του έργου CITISYSTEM - «Supporting cities in sustainable biobased systemic change», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2025 στις 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, Θεσσαλονίκη – Νέο Συνεδριακό Κέντρο Π.Κ.Μ.).
Το έργο CITISYSTEM, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Διαπεριφερειακής Συνεργασίας Interreg Europe 2021-2027, έχει ως στόχο την ανάπτυξη γνώσεων, πολιτικών και πρακτικών σχετικά με την προώθηση της κυκλικής οικονομίας στις περιφέρειες, με έμφαση στη διαχείριση των βιοαποβλήτων σε συστημικό και κοινοτικό επίπεδο.
Δείτε όλα τα αγροτικά νέα εδώ!
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Αμυγδαλιά
- Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η κοινοποίηση των πορισμάτων για ζημιές από χαλάζι και βροχόπτωση σε Ημαθία και Πέλλα
- Ημερίδα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την ΠΚΜ, την ΠΕΔ-ΚΜ και τον ΣΕΤΠΕ στο πλαίσιο του 33ου Money Show
- Τσιάρας- ΣΕΒΤ: Εντείνουν τη συνεργασία για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων
- Νέες εγγραφές και επανεγγραφές στα φροντιστήρια Πουκαμισάς - Εξασφάλισε την εγγραφή σου (Γυμνάσιο-Λύκειο)