Έρχονται αυξήσεις "φωτιά" στα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Οικονομία
Αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος της ΔΕΗ αλλά και των άλλων παρόχων φέρνει η αύξηση των τιμών των ρύπων. Το ρεύμα γίνεται πιο ακριβό στην παραγωγή του με αποτέλεσμα να αυξάνονται και τα τιμολόγια.
Ήδη για τους καταναλωτές μέσης τάσης, βιομηχανίες και αλυσίδες καταστημάτων η χρέωση των δικαιωμάτων άνθρακα έχει αυξηθεί κατά πολύ από τη ΔΕΗ, από τα 2,5 ευρώ τη μεγαβατώρα σε σχεδόν 12 ευρώ.
Οι άλλοι πάροχοι ρεύματος αν και δεν έχουν ξεχωριστή χρέωση για τους ρύπους έχουν αναπροσαρμόσει και αυτοί τα τιμολόγια προς τα επάνω.
Θέμα χρόνου θεωρείται και η αύξηση και στα τιμολόγια των νοικοκυριών. Μια αύξηση που προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει ποια θα είναι και πότε θα έρθει γιατί στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να υπολογίσει κανείς και το πολιτικό κόστος, το οποίο η κυβέρνηση δεν θα ήθελε να επωμιστεί.
Πηγή:enikonomia.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Η Kinsen Βραβεύθηκε από την ICAP CRIF ως True Leader 2024
- Υπεγράφη η παραγγελία για 23 νέα τρένα - Ιδιωτική επένδυση 308 εκ. ευρώ - Υλοποίηση έως το 2027
- Η πολύτιμη συμβολή του Κτηνιατρικού Εργαστηρίου Λάρισας στη διαχείριση της ευλογιάς
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: 450.233 ζώα έχουν θανατωθεί - 1.985 τα κρούσματα σε όλη τη χώρα
- Κίνηση των οχημάτων προς την Αθήνα από δύο λωρίδες και από τρεις προς τη Θεσσαλονίκη στα διόδια των Μαλγάρων