Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλική Οικονομία στην Αγροδιατροφή: Αξιοποίηση Υποπροϊόντων & Επαναχρησιμοποίηση Πόρων - 1ο TrophyΤροφή Meet-Up 2025 στη Θεσσαλονίκη

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.). Υλοποιείται σε συνδιοργάνωση με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Διεπιστημονικό Κέντρο Αγροδιατροφής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΚΕΑΓΡΟ), καθώς και το Walk AUTh Innovation Accelerator.

Υποστηρίζεται από το Γραφείο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και διοργανώνεται με την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κάντε αίτηση!

Ο οργανισμός Νέα Γεωργία Νέα Γενιά διοργανώνει το TrophyΤροφή από το 2019, έχοντας συνεργαστεί με τα περισσότερα πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα, πολυεθνικές εταιρείες και VCs.

Μέχρι σήμερα, μέσω του εγχειρήματος, έχουν υποστηριχθεί πάνω από 150 νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν λάβει συμβουλευτική υποστήριξη και την απαραίτητη δικτύωση στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την ανάπτυξη εμπορικών και επιχειρηματικών λύσεων που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στον αγροδιατροφικό τομέα.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Φλώρινας, το Επιμελητήριο Καβάλας, το Επιμελητήριο Κορίνθου και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Μέγας Δωρητής του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Copyright © 2017 "Ημαθιώτικη Γη" | All rights reserved | Development by LEONweb