Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Βοργιάδης
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ–Κίνημα Αλλαγής γνωστοποίησε με επιστολή του στα κεντρικά όργανα ο αγρότης και πρώην Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και δημοσιογράφος , κ. Χρήστος Βοργιάδης.
Όπως αναφέρει επιπρόσθετα της επιστολής του "Ενώ ο πρωτογενής τομέας καταρρέει, οι πρωταγωνιστές της υπαίθρου δίνουν έναν αγώνα επιβίωσης, βρισκόμενοι 35 μέρες στο δρόμο, το ΠΑΣΟΚ περιορίζεται σε γενικόλογες τοποθετήσεις, θεωρώ ότι η στάση του Κόμματος είναι χλιαρή και χωρίς ουσιαστική πίεση προς την κυβέρνηση"
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ,
Με την παρούσα δηλώνω την αποχώρησή μου από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στο οποίο υπήρξα μέλος για περισσότερα από τριάντα έτη (Μέλος νεολαίας ΠΑΣΟΚ έως σήμερα).
Η απόφασή μου είναι αποτέλεσμα προσωπικής και πολιτικής αξιολόγησης και αφορά αποκλειστικά τη σημερινή πορεία του Κινήματος.
Δε θα ήθελα να αναφέρω περισσότερα για τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.
Με εκτίμηση,
Χρήστος Βοργιάδης
Δημοσιογράφος - Αγρότης
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Barcode από το χωράφι στο ράφι
- Δεν είναι ικανοποιημένοι οι αγρότες μετά την εξειδίκευση των μέτρων από την κυβέρνηση
- Δωρεάν Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού | Επιλέγοντας τις Βασικές Σπουδές μου
- Η ΠΟΓΕΔΥ παρούσα στα αγροτικές κινητοποιήσεις – Μαζί με τους αγρότες για τον πρωτογενή τομέα
- Επίδοση υπομνήματος παραγωγών-πωλητών λαϊκών αγορών στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Ημαθίας της Ελληνικής Λύσης Κοτίδη Βασιλείου