Βρετανία: Εξωφρενικές οι τιμές στα σούπερ μάρκετ - Βάζουν αντικλεπτικά σε βασικά τρόφιμα, στις 10 λίρες το βούτυρο!
- Αναρτήθηκε από τον Βοργιάδης Χ.
- Κατηγορία Κόσμος
Δεν είναι λίγα τα περιστατικά κλοπών που έχουν καταγραφεί λόγω του υψηλού κόστους των βασικών τροφίμων - Βάζουν αντικλεπτικά σε προϊόντα όπως το τυρί, το βούτυρο, το κρέας και το βρεφικό γάλα
Ξέφυγαν οι τιμές στα σούπερ μάρκετ της Βρετανίας λόγω του αυξημένου κόστους ζωής των πολιτών ύστερα από την εκτίναξη του πληθωρισμού και την ενεργειακή κρίση, ως συνέπεια του πολέμου στην Ουκρανία. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων έχουν αρχίσει να τοποθετούν αντικλεπτικά ακόμη και σε... βασικά προϊόντα διατροφής, αφού προβλέπουν πως αρκετοί καταναλωτές ενδέχεται να προβούν σε κλοπές εξαιτίας του δυσβάστακτου κόστους τους.

Φωτογραφίες από την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση αναρτούν χρήστες των μέσων κοινωνικής δυκτύωσης, στις οποίες φαίνονται προϊόντα όπως το τυρί, το βούτυρο, το κρέας και το βρεφικό γάλα να είναι επενδυμένα μεαντικλεπτικά και οι τιμές τους να ξεπερνούν... κάθε φαντασία. Μεταξύ άλλων, βούτυρο γωστής εταιρείας και βάρους ενός κιλού εκτοξεύτηκε σχεδόν στις 10 λίρες - συγκεκριμένα στην ετικέτα αναγράφεται το ποσό των 9,35 λιρών (που αντιστοιχεί σε 10,89 ευρώ)!
Τελευταία άρθρα από τον/την Βοργιάδης Χ.
- UEFA: Προβλέπει έσοδα 4,4 δισ. ευρώ από τις διοργανώσεις συλλόγων για τη σεζόν 2025/26
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό
- Στο συνέδριο Unseen Greece ο ΥφΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης «Η ανάπτυξη της υπαίθρου είναι ανάπτυξη για όλους»
- Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κένι για το αριστερό άκρο της άμυνας
- Κώστας Τσιάρας: Προτάσεις για προσέλκυση νέων στον αγροδιατροφικό τομέα- Η ανανέωση των γενεών προϋπόθεση για την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό και τη βιωσιμότητά του