Αφαίρεση τριών βαθμών στον Αρη εάν δεν εξοφλήσει τον Τριανταφυλλάκο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΠΑΕ Άρης για οφειλές στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Βασίλη Τριανταφυλλάκο.
Η ποινή θα ενεργοποιηθεί στην περίπτωση κατά την οποία οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης εφόσον δεν εξοφλήσουν το χρέος τους σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα κοινοποίησης της απόφασης.
«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ... επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Βασιλείου Τριανταφυλλάκου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 27.468,88 Ευρώ πλέον ποσού τριακοσίων (300) Ευρώ για δικαστική δαπάνη πλέον των νομίμων τόκων, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 437/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας», αναφέρει η ανακοίνωση.
Σε αντίθεση με την περίπτωση του Τριανταφυλλάκου, το δικαιοδοτικό όργανο απέρριψε την αίτηση του Θύμιου Κουλουχέρη κατά της ΠΑΕ Άρης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στην ερχόμενη βδομάδα - Δείτε ποιους αφορούν
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»
- Γιάννης Ανδριανός: Η Μεσογειακή Διατροφή, ζωντανή πολιτιστική κληρονομιά και σημαντική αναπτυξιακή δυνατότητα για την ελληνική περιφέρεια
- Ενωτική Ομοσπονδία Ημαθίας: 120 εκατ. ευρώ η ζημιά - 50 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα για τον προανθικό παγετό
- Θανάσης Καββαδάς στη Βουλή: Σήμερα η πληρωμή των 7.726.101 ευρώ στους κτηνοτρόφους της Λέσβου για τα θανατωθέντα ζώα