Νεκρός σε τροχαίο διεθνής ποδοσφαιριστής με την Νότια Αφρική
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Τη ζωή του στην άσφαλτο «άφησε» ο Μοτιέκα Μαντίσα. Η είδηση του θανάτου το 25χρονου αμυντικού προκάλεσε θλίψη σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Νότιας Αφρικής.
Ο Μαντίσα σκοτώθηκε σε δυστύχημα σήμερα το πρωί λίγο μετά τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Μαμέλοντι Σάνταουνς, όπου αγωνιζόταν από το 2016.
Ο Μαντίσα ήταν διεθνής με την Νότια Αφρική και είχε είχε 13 συμμετοχές κι ένα γκολ με την εθνική ομάδα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στην ερχόμενη βδομάδα - Δείτε ποιους αφορούν
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής η στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας»
- Γιάννης Ανδριανός: Η Μεσογειακή Διατροφή, ζωντανή πολιτιστική κληρονομιά και σημαντική αναπτυξιακή δυνατότητα για την ελληνική περιφέρεια
- Ενωτική Ομοσπονδία Ημαθίας: 120 εκατ. ευρώ η ζημιά - 50 εκατ. ευρώ το πρόγραμμα για τον προανθικό παγετό
- Θανάσης Καββαδάς στη Βουλή: Σήμερα η πληρωμή των 7.726.101 ευρώ στους κτηνοτρόφους της Λέσβου για τα θανατωθέντα ζώα