Για την ευρωπαϊκή Super League συζήτησαν οι πρόεδροι της Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μία ξεχωριστή συνάντηση, που έλαβε χώρα εχθές (19/1) στο Τορίνο, αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «As», ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ και ο ομόλογος του της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, συναντήθηκαν στην ιταλική πόλη και συζήτησαν επί μακρόν.
Το αντικείμενο της συνάντησης, δεν ήταν το «μεταγραφικό παζάρι», αλλά η ευρωπαϊκή Super League, το ξεχωριστό πρωτάθλημα που οραματίζονται, με την συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων της «γηραιάς ηπείρου», για το οποίο είναι καθέτως αντίθετη η UEFA.
Οι δύο άνδρες εξέτασαν τις προϋποθέσεις και τις λεπτομέρειες αυτής της διοργάνωσης, ενώ ο Πέρεθ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών Ιταλίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Λίβερπουλ και Τότεναμ έχουν στο στόχαστρό τους τον Κουλιεράκη!
- Διπλό πλήγμα από ευλογιά και καταρροϊκό πυρετό για τους κτηνοτρόφους της Ηλείας
- Εργαστήριο δεξιοτήτων από Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση Philoxenia – Hotelia 2025, στο πλαίσιο του έργου HERIT ADAP
- Καρυδιά και Νέες φυτεύσεις: Προληπτικά μέτρα πριν και κατά τη φύτευση
- Νέα συνεργασία της P.J. CONDELLIS S.A. με τη Sense Motor για την αποκλειστική εκπροσώπηση των Κινεζικών ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων Dongfeng και Wuling στην Ελλάδα