Ο Βαλμπουενά ανάμεσα στα 7 «αστέρια» που καλείται να πείσει ο Ζινιάκ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ανάμεσα στα επτά «αστέρια» που θα προσπαθήσει να πείσει ο Αντρέ Πιερ Ζινιάκ, προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Μεξικό, στη Liga MX.
Αυτό αναφέρει σήμερα η ιστοσελίδα του Μεξικού «futboltotal», σημειώνοντας ότι «ο Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ ήταν υπεύθυνος για να πείσει τον Φλοριάν Τοβέν να φτάσει στη Τίγκρες, έτσι θα μπορούσε κάλλιστα να πείσει κι άλλα αστέρια να έρθουν στην Liga MX».
Τα «μεγάλα» ονόματα, τα οποία σύμφωνα με την ιστοσελίδα, θα προσπαθήσει να πείσει ο Ζινιάκ, είναι οι: Ματιέ Βαλμπουενά (36 ετών/Ολυμπιακός), Χατέμ Μπεν Αφρά (34/ Μπορντό), Θέσαρ Αθπιλικουέτα (31/ Τσέλσι), Μπέντζαμεν Μεντί (26/Μάντσεστερ Σίτι), Ντμίτρι Παγέτ (34/ Μαρσέιγ), Μισί Μπατσουαγί (27/ Κρίσταλ Πάλας), Λούκας Οκάμπος (26/Σεβίλη).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Π.Ε. Ημαθίας: Παράταση ισχύος αποφάσεων παραχώρησης χρήσης εκτάσεων του Ελληνικού Δημοσίου στην περιοχή ΕΛΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ
- "'Εφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Στέφανος Μπορμπόκης - Βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο
- Ιεροσόλυμα: Ολοκληρώθηκε η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός
- ΥφΑΑΤ, Μ. Λαζαρίδης: Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τη στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τον αφθώδη πυρετό
- Έναρξη της 22ης Εμβολιαστικής Εκστρατείας των Κόκκινων Αλεπούδων για το Πρόγραμμα Επιτήρησης και Καταπολέμησης της Λύσσας