Στη διάθεση του Μάντζιου για τον αγώνα με την Αστάνα ο Φαμπιάνο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Αναψε το πράσινο για τη συμμετοχή του Φαμπιάνο Λέισμαν στον δεύτερο αγώνα του Αρη με την Αστάνα (29/07), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Στα γραφεία του Άρη έφτασε το δελτίο του Βραζιλιάνου στόπερ και έτσι υπολογίζεται κανονικά από τον Άκη Μάντζιο για το ματς της Πέμπτης, έχοντας και αρκετές πιθανότητες για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.
Την ίδια ώρα, ένας Ιάπωνας, ο 29χρονος Γιοσινόρι Μούτο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αρη.
Ο Μούτο αγωνίστηκε πέρυσι στην Εϊμπάρ, με τη μορφή δανεισμού από τη Νιουκάστλ, έχοντας μόλις ένα γκολ σε 26 συμμετοχές. Μέχρι το 2015 αγωνιζόταν στην πατρίδα του με την Τόκιο FC, στην οποία είχε 61 συμμετοχές και 26 γκολ.
Η Μάιντς τον έφερε στην Ευρώπη έναντι 2,8 εκατ, ευρώ, με 72 συμμετοχές, 23 γκολ και 11 ασίστ μέχρι το 2018. Το ίδιο καλοκαίρι η Νιουκάστλ πλήρωσε 10 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει τελικά δόθηκε δανεικός στην Εϊμπάρ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΕΛ.Α.Σ.: Παράνομη η κήρυξη τουρκικών θαλάσσιων πάρκων εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας
- Κάτι πιο χρήσιμο από ένα μαύρισμα
- «Μπαμπά, η κυρία εξηγεί πολύ ωραία!»
- ΑΚΚΕΛ: Η Ελλάδα χάνει τους αγρότες της, η εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα επιταχύνεται
- Τζάκρη - Άμεση στήριξη στους πληγέντες βερικοπαραγωγούς της Πέλλας - Ενεργοποίηση των ενισχύσεων deminimis ή ένταξη τους στο Μέτρο 23