ΑΕΚ: Έρχεται ο Αμραμπάτ, θέλει και Τανάν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μία ανάσα από την απόκτηση του Νορντίν Αμραμπάτ βρίσκεται η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 34χρονο Μαροκινό διεθνή αριστερό εξτρέμ, ο οποίος ενδεχομένως και σήμερα (14/8) να αφιχθεί στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Ένωση.
Την προηγούμενη σεζόν ο Αμραμπάτ αγωνίστηκε στην Αλ-Νασρ, σε 34 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό επτά γκολ και τρεις ασίστ. Η Αλ - Νασρ τον άφησε ελεύθερο, με την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων και έκτοτε δεν βρήκε ομάδα. Στο παρελθόν, ο Αμραμπάντ έχει φορέσει τη φανέλα των Αϊντχόφεν, Γαλατασαράι, Μάλαγα και Γουότφορντ.
Στην ΑΕΚ εξετάζουν και την περίπτωση ενός ακόμη Μαροκινού ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 27χρονο επιτελικό μέσο Ουσάμα Τανάν, ο οποίος, όμως αγωνίζεται στη Φίτεσε και οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να αποζημιώσουν τους Ολλανδούς για να τον κάνουν δικό τους. Ο Τανάν σε 34 συμμετοχές με τη Φίτεσε την προηγούμενη σεζόν είχε 8 γκολ και 12 ασίστ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Σπουδές αγγλικής φιλολογίας με επαγγελματική προοπτική!
- Αρχίζει η συγκομιδή του κρόκου στην Άνω Κώμη Κοζάνης
- Πληρωμές: Ενισχύσεις 600 εκατ. ευρώ τον Νοέμβριο σε 2,4 εκατ. πολίτες
- Τζάκρη: «Απαράδεκτη η κυβέρνηση για το ξαφνικό λουκέτο σε 204 καταστήματα των ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα»
- Αγροτικά νέα: Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 3 Νοεμβρίου έως 7 Νοεμβρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ