Διεκόπη το Βόλος – Άρης - Ξύλο σε κερκίδες και αγωνιστικό χώρο
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Φίλοι του Άρη προσπάθησαν να μπουν στις κερκίδες του γηπέδου, με την Αστυνομία να μην τους αφήνει, ενώ οι ίδιοι καταγγέλλουν πως είχαν εισιτήρια. Στην ένταση που δημιουργήθηκε οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων με τον διαιτητή της αναμέτρησης που είχε ξεκινήσει το παιχνίδι να διακόπτει την αναμέτρηση στο 13ο λεπτό.
Λίγο αργότερα ο ίδιος με τους βοηθούς του αποχώρησε. Άγνωστο γιατί, οι παίκτες που μέχρι εκείνη τη στιγμή κοιτούσαν την ένταση στις κερκίδες άρχισαν και εκείνοι να τσακώνονται μεταξύ τους με τα επεισόδια να μεταφέρονται και... εντός αγωνιστικού χώρου.
Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτησή του!».
Πηγή: dikaiologitika.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Δείτε LIVE “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ” WEB-TV
- Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη έκθεση gourmet προϊόντων της Ισπανίας
- Καινοτόμες Λύσεις για τη Μετάβαση σε μια Κυκλική Βιοοικονομία – Εξάλειψη των Πλαστικών Αποβλήτων στη Γεωργία και τις Συσκευασίες Τροφίμων
- ΚΕΟΣΟΕ: Κρασί και Υγεία, «πρέπει η επιστήμη να υποταχθεί σε προκαθορισμένες θέσεις ή να διατηρήσει την ελευθερία της;»
- Ροδακινιά: Οδηγίες αντιμετώπισης φυλλοδέτη, ανάρσιας και βαμβακάδας