4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Με αποκλεισμό της έδρας του για τέσσερις αγωνιστικές και πρόστιμο 193.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ, για την εισβολή οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (28/11) με τον Αρη, που είχε ως συνέπεια την προσωρινή διακοπή του αγώνα.
Η απόφαση αυτή, εφόσον δεν αλλάξει στην Επιτροπή Εφέσεων όπου αναμένεται να προσφύγει ο «Δικέφαλος του Βορρά», σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς θεατές στα ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία (12/12), τον Αστέρας Τρίπολης (19/12) και τον Παναιτωλικό (5/1), καθώς και στη ρεβάνς με την ΑΕΛ για τη φάση των «16» του κυπέλλου (22 ή 23 Δεκεμβρίου). Υπάρχει όμως η πιθανότητα στην ποινή αυτή να προστεθεί ακόμη μία αγωνιστική, λόγω της εισόδου ανεμβολίαστων φιλάθλων.
Στις υπόλοιπες υποθέσεις της 11ης αγωνιστικής, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League επέβαλε πρόστιμο 10.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό (για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό) και 1.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα (για το ματς με την ΑΕΚ), ενώ απαλλάχθηκαν Ολυμπιακός και ΟΦΗ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Άρχισαν συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων βιοασφάλειας για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Η Volvo Trucks παρουσιάζει την πρώτη παγκοσμίως τεχνολογία κινητήρα με λειτουργία stop/start για εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση εκπομπών CO₂
- Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στο ΥΠΑΑΤ το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο Αγροτών και Κτηνοτρόφων
- Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για τη διατήρηση της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος ΕΛΤΑ Αλεξάνδρειας
- Η Τέχνη της Συσκευασίας: Κορδέλες, Κορδόνια & Χαρτιά Περιτυλίγματος