Με Γκάρι Ροντρίγκες και Αγκιμπού Καμαρά στην Τούμπα ο Ολυμπιακός
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Οι Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφουν στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού (30/1, 19:30) ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, που επέστρεψαν στην Ελλάδα αφότου ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Αφρικα, τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, σε αντίθεση με τον Ονιεκουρού, που ταλαιπωρείται από ίωση.
Παράλληλα, επιστρέφει μετά από τρεις εβδομάδες ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες, ενώ διαθέσιμοι είναι επίσης και οι Βατσλίκ και Παπασταθόπουλος.
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τη Θεσσαλονίκη: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Πατάτα
- ΚΑΠ 2028-2034: Οι προτάσεις της ΕΘΕΑΣ για μια ανθεκτική ελληνική γεωργία
- ΑΑΔΕ: Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων
- Την Κυριακή 9 Αυγούστου το Ετήσιο Μνημόσυνο του Απόστολου Βεσυρόπουλου
- Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια – Κέντρο: Πώς η ολοκληρωμένη υποστήριξη μπορεί να είναι πιο προσιτή από όσο πιστεύετε