Με Γκάρι Ροντρίγκες και Αγκιμπού Καμαρά στην Τούμπα ο Ολυμπιακός
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Οι Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες επιστρέφουν στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού (30/1, 19:30) ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, που επέστρεψαν στην Ελλάδα αφότου ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Αφρικα, τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, σε αντίθεση με τον Ονιεκουρού, που ταλαιπωρείται από ίωση.
Παράλληλα, επιστρέφει μετά από τρεις εβδομάδες ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες, ενώ διαθέσιμοι είναι επίσης και οι Βατσλίκ και Παπασταθόπουλος.
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» για τη Θεσσαλονίκη: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Ποιες πληρωμές θα πραγματοποιηθούν για την περίοδο 25 έως 29 Μαΐου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Μουντιάλ 2026-Μαρόκο: Ο Ελ Κααμπί στην προεπιλογή, εκτός ο Ουναχί
- Easy Education: Μαθήματα Ιταλικών Β2 με Πιστοποίηση
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για την Καρυδιά
- Εκκλησία, Υγεία, Επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Κώστα Γιουτίκα, στη Βέροια