Τον Ασένσιο ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Μίλαν Σκρίνιαρ και την επομένη της πρόσληψης του Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία, η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι ενέταξε στο δυναμικό της και τον Μάρκο Ασένσιο. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός μετακομίζει στη γαλλική πρωτεύουσα ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Παριζιάνους.
Ο 27χρονος διεθνής έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στη Μαγιόρκα, με την οποία έφτασε η Ρεάλ σε συμφωνία για την απόκτησή του για έξι χρόνια τον Νοέμβριο 2014. Όμως, η «βασίλισσα» άφησε τον Ασένσιο ως δανεικό στους νησιώτες έως το καλοκαίρι του 2015, ενώ αγωνίστηκε την περίοδο 2015-16 με τη μορφή του δανεισμού στην Εσπανιόλ. Μετακόμισε στη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2016 και στα επτά χρόνια του στο δυναμικό των «μερένγκες» κατέγραψε 286 συμμετοχές με απολογισμό 61 γκολ και 32 ασίστ, πανηγυρίζοντας -μεταξύ άλλων- τρία Champions League, τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ισπανίας, καθώς και τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επίσκεψη ΥφΑΑΤ Γιάννη Ανδριανού σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και αγροτικές υποδομές στη Νάουσα
- Σχεδόν 18.000 φορτία ελέγχθηκαν το 2025 στους Συνοριακούς Σταθμούς Κτηνιατρικού Ελέγχου
- Τσαβδαρίδης: Ισχυρή προστιθέμενη αξία στην αγροτική οικονομία της Νάουσας από το νέο Φωτοβολταϊκό του ΤΟΕΒ
- Να αποζημιωθούν οι κερασοπαραγωγοί της Π.Ε. Λάρισας για τον παγετό του 2025 στο προανθικό στάδιο - Επιστολή Κουρέτα σε Τσιάρα
- Συλλαλητήριο για τα Τέμπη στη Θεσσαλόνικη: Μαζική συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων στη συγκέντρωση για τα τρία χρόνια