Έμεινε ελεύθερος κι έρχεται να υπογράψει στον ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπουανά Αλί Σαμάτα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος διεθνής Τανζανός επιθετικός εξασφάλισε την ελευθέρας του από τη Φενέρμπαχτσε κι αναμένεται εντός της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».
Ο Σαμάτα δεσμευόταν με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον τουρκικό σύλλογο. Ωστόσο, τα «καναρίνια» ήθελαν να... ξεφορτωθούν τον πρώην φορ των Αντβέρπ, Αστον Βίλα και Γκενκ, συναινώντας στην αποδέσμευσή του. Εάν όλα κυλήσουν ομαλά με τα ιατρικά και εργομετρικά, ο 72 φορές διεθνής φορ, με 22 γκολ στο ενεργητικό του, θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τον ΠΑΟΚ, αποτελώντας ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Χρήστος Κέλλας στον ΣΚΑΙ: «Οι πληρωμές προχωρούν» - Τα ποσά και το χρονοδιάγραμμα καταβολής τους
- Εναλλακτική Διαχείριση των Κενών Συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων - Θεσπίζονται για πρώτη φορά ποσοτικοί στόχοι ανακύκλωσης
- Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 559.364 ευρώ για το πολυμηχάνημα που θα δοθεί στον Δήμο Βέροιας. Θετική έκβαση μετά από τις συναντήσεις του Λάζαρου Τσαβδαρίδη με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου
- Μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα – Πότε ξεκινούν τα λεωφορεία από Βέροια
- Προκαταβολές αποζημιώσεων αντί εκκαθαρίσεων τέλος του έτους - Χρονοδιάγραμμα πληρωμών από τον ΥφΑΑΤ Χρ. Κέλλα