Έρχεται απόψε στη Θεσσαλονίκη ο Οζντόεφ για τον ΠΑΟΚ
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής (6/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο 30χρονος Ρώσος μέσος, που έρχεται από την Κωνσταντινούπολη, θα αποτελέσει το πέμπτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από τους Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα, Τόμας Κεντζιόρα και Αλί Σαμάτα.
Ο ΠΑΟΚ έφτασε προ ημερών σε συμφωνία με τη Φατίχ Καραγκιουμρούκ, με την οποία ο Οζντόεφ είχε συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο. Ο τουρκικός σύλλογος θα βάλει στα ταμεία του κοντά περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Εφόσον, φυσικά, κυλήσουν αύριο (7/8) όλα ομαλά με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο 35 φορές διεθνής Ρώσος χαφ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Επικαιροποίηση Οδηγού HACCP για τα Σφαγεία Οπληφόρων-Ενίσχυση μέτρων βιοασφάλειας και απολύμανσης
- Ημαθία: Σύγχρονη Μονάδα Φυτωρίων ζητά υπάλληλο
- Υπόμνημα ΑΣ Ημαθίας στο ΥΠΑΑΤ: Αυτά τα δύο πράγματα πρέπει να κάνετε κ. Υπουργέ για να συνεχίσουν να παράγουν οι αγρότες
- Τη Freskon 2026 επισκέφτηκε ο Κώστας Μίλης - Παρουσία με προοπτική και νέες συνεργασίες
- Ελληνικό ελαιόλαδο: Να αποκτήσει στρατηγική, ταυτότητα και υπεραξία ζητά νέος συλλογικός φορέας του τομέα