20+2 εκατ. € μπόνους προσφέρει η Μπολόνια στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Είκοσι (20) εκατομμύρια ευρώ συν δύο (2) μπόνους προσφέρει η Μπολόνια στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά οι «πράσινοι» θέλουν 25 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό αναφέρει σήμερα (5/7) η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport»-και αναδημοσιεύουν πολλά ΜΜΕ στην Ιταλία- σημειώνοντας ότι η Μπολόνια, η οποία θα αγωνιστεί τη προσεχή σεζόν στο Champions League, γνωρίζει ότι θα πρέπει να πουλήσει τον Τζόσουα Ζιρκζέ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά ξέρει και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Κώστας Τσιάρας: «Θέλουμε να βρούμε λύσεις, θέλουμε να βρούμε κοινό τόπο με τον αγροτικό κόσμο και είμαστε εδώ για να το κάνουμε»
- Έτοιμος ο ΕΛΓΑ να ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες την καταβολή προκαταβολών αποζημιώσεων- Όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Τσαβδαρίδη - Λυκουρέντζου
- Τάσος Μπαρτζώκας: Προκαταβολή για Παγετό και άλλες ζημιές του 2025 πριν τα Χριστούγεννα
- Λιόν και Ρεάλ έφτασαν σε τελική συμφωνία για τον Εντρικ
- Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων