Super League 2 : Ένα λεπτό σιγής για τα Τέμπη πριν τους αγώνες
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Μετά τη Super League και η Super League 2 θα τιμήσει τη «μαύρη» επέτειο των δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, μ' ενός λεπτού σιγή στα ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι πριν την έναρξη των αγώνων της 2ης αγωνιστικής Play Off & Play Out του πρωταθλήματος Super League 2 2024-25, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. Οι ποδοσφαιριστές θα φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο σε ένδειξη πένθους.»
Να σημειωθεί πως η Super League έχει αποφασίσει να τηρηθεί σιγή 57 δευτερολέπτων, πριν την έναρξη των αγώνων, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στη μνήμη των 57 θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Συνάντηση με ΕΚΕ και αν δεν ικανοποιηθούν κινητοποιήσεις έξω από τις βιομηχανίες αποφάσισαν οι αγρότες Πέλλας και Ημαθίας
- Γεωργικές προειδοποιήσεις για τη Μηλιά
- ΑΑΔΕ: Αποκλειστικά μέσω νέας ψηφιακής εφαρμογήςη δήλωση ρευστών διαθεσίμων στα Τελωνεία από 1/8
- ΕΛΓΑ: Καταβολή 6,2 εκατ. € σε παραγωγούς - Αποζημιώσεις για ζημίες φυτικής παραγωγής και απώλειες ζωικού κεφαλαίου για το 2024 και ενισχύσεις για “Daniel” και “Elias”
- Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την ΠΚΜ για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση PLANT BASED WORLD EXPO