Οι πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη - Ποιοι μένουν εκτός και ποιοι κλήθηκαν για πρώτη φορά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Ενόψει των 2 εντός έδρας αναμετρήσεων με Φινλανδία (15/11 21:45) και Εσθονία (18/11 21:45) για το Nations League ο προπονητής της Εθνικής μας, Άγγελος Αναστασιάδης, απηύθυνε πρόσκληση στους εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκη, Μπάρκα, Βλαχοδήμο, Παπασταθόπουλο, Σιόβα, Μανωλά, Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Κούτρη, Γιαννούλη, Τοροσίδη, Σάμαρη, Μπουχαλάκη, Πέλκα, Μπακασέτα, Μάνταλο, Φορτούνη, Κουρμπέλη, Μασούρα, Μήτρογλου, Κουλούρη, Ζέκα και Καρέλη.
Εκτός άφησε τους Τζιόλη, Τζαβέλα, Χριστοδουλόπουλο, Καρνέζη αλλά και τον Φετφατζίδη που τελευταία συμμετείχε στις αποστολές της Εθνικής Ελλάδος.
Να σημειώσουμε ότι εκτός έμειναν και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Τάσος Δώνης λόγω τραυματισμού.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέος κύκλος ερευνών μετά την έφοδο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων
- Συνελήφθη σε περιοχή της Πέλλας ένας άνδρας για χιλιάδες παράνομα καπνικά προϊόντα
- Μ. Σχοινάς από την ΚΕΔΕ: Κλείνει μια ιστορική εκκρεμότητα στη Μεσσηνία, άμεσα οι υπογραφές για το Μιναγιώτικο φράγμα – Πάνω από 1 δις για αρδευτικά έργα και αγροτική οδοποιία
- HELLO σε όσα έρχονται, CIAO σε όσα σε κρατούν πίσω! Επένδυσε στις ξένες γλώσσες με την Easy Education!
- Κουρέτας: Άμεση παρέμβαση στο ΥΠΑΑΤ και τον ΕΛΓΑ για την προστασία των ελαιοπαραγωγών σε Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα