Μποροβήλος: «Εκτιμώ πως η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά»
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αθλητικά
Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση με τους Έλληνες διαιτητές και το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis.
«Νομίζω ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος θα είναι παρών και ο κ. Γραμμένος. Η συνάντηση πρέπει να γίνει το συντομότερο για να διεξαχθεί η αγωνιστική του σαββατοκύριακου. Όλοι ξέρουμε τι θέλουν οι διαιτητές, αλλά στο έγγραφό τους δεν αναγράφονται συγκεκριμένα αιτήματα», δήλωσε αναφερόμενος στη συνάντηση αντιπροσωπείας της Λίγκας με την ΕΠΟ.
«Αντιμετωπίζουν (οι διαιτητές) κάποια προβλήματα, που, όμως, δεν λύνονται σε μία νύχτα. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και σε τι χρόνους. Θα ζητήσουμε από τους διαιτητές μία κατανόηση και να καταλάβουν ότι απαιτείται χρόνος. Δεν μπορούν όλα να λυθούν παραμονή Πρωτοχρονιάς», πρόσθεσε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- New Holland T4.120F Auto Command - Η κορυφαία επιλογή στην κατηγορία Premium Specialty Segment
- Τσαβδαρίδης: Καταναλωτική πίστη – Ολοκληρωμένο σχέδιο για διαφάνεια, πρόληψη υπερχρέωσης και ουσιαστική προστασία των πολιτών
- Επιδόματα: 183.842.805 ευρώ καταβάλλονται σε 594.829 δικαιούχους
- Σταύρος Τζεδάκης: «Διεκδικούμε ένα βιώσιμο μέλλον του κτηνοτροφικού τομέα στην Κρήτη»
- Τάσος Μπαρτζώκας: Συνάντηση με Κυρανάκη για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο