Έρχονται τα ηλεκτρικά αγροτικά!!!
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Τεχνολογία
Την αρχή θα κάνει η Tesla με το πολύ-αναμενόμενο ηλεκτρικό της pickup που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα σε μία ακόμα κατηγορία.
Την Tesla την γνωρίζουν πλέον (σχεδόν) οι πάντες, όπως και τον ιδιοκτήτη της, τον Elon Musk, ο οποίος προχωρά ακάθεκτος στον εξηλεκτρισμό όλων των κατηγοριών οχημάτων. Έτσι μετά την μεγάλη λιμουζίνα Model 3 και το μεγάλο SUV Model X, το εισαγωγικό μοντέλο Model 3, το νέο Tesla Roadster και το επίσης καινούργιο μικρότερο SUV, το Model Y, έχει προγραμματιστεί και η παρουσίαση ενός ηλεκτρικού αγροτικού.
Το pickup της Tesla απευθύνεται κυρίως στη αγορά των ΗΠΑ και της Βορείου Αμερικής γενικότερα, ως μία εναλλακτική πρόταση σε σχέση με τα Ford F-150 και Ram. H αυτονομία του ακούγεται πως θα ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα με μια φόρτιση ικανοποιώντας έτσι ακόμα και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία ή χομπίστα. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τελικά το αγροτικό της Tesla θα εγκαινιάσει μια νέα κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Αξιοσημείωτο είναι πως κατά την πανελλαδική παρουσίαση του νέου Mitsubishi L200 -έγινε πρόσφατα στη Βυτίνα- στην ερώτησή μας «πότε θα δούμε μια ηλεκτρική έκδοση;», η απάντηση μας εξέπληξε. Και αυτό γιατί οι εκπρόσωποι της εταιρείας μας απάντησαν πως μπορούν να έχουν ένα ηλεκτρικό L200 διαθέσιμο άμεσα, αρκεί να υπάρχει η ανάγκη από πλευράς αγοράς.
Έτσι λοιπόν μπορεί και να έφτασε η ώρα των ηλεκτρικών αγροτικών…
Πηγή:newsbomb.gr
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Renault Trucks T 01 Racing: Η νέα ειδική έκδοση στα μεταχειρισμένα φορτηγά
- Mundial 2026: Οι 20 που έχουν προκριθεί και οι 92 που έχουν αποκλειστεί
- Ανδριανός στο Olympia Forum VI: «Η βιωσιμότητα και η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων είναι το θεμέλιο της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα»
- Τσιάρας: Ξεκινούν οι πληρωμές από την ερχόμενη εβδομάδα
- Ο ΑΣ Επισκοπής «Ο Αλέξανδρος» ανοίγει τα φτερά του στην αγορά των ακτινιδίων!