Επίσκεψη Λάκη Βασιλειάδη σε σχολικές δομές ειδικής αγωγής στα Γιαννιτσά
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Πολιτική
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Λάκης Βασιλειάδης, μέσα στην ατυχή συγκυρία της μη λειτουργίας των σχολείων, επισκέφτηκε σήμερα το Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Γιαννιτσών.
Ο Λάκης Βασιλειάδης συνομίλησε με τους διευθυντές και μέρος του διδακτικού προσωπικού των σχολικών μονάδων για το βαθμό ετοιμότητας και τυχόν ελλείψεις που υπάρχουν σε κτιριακό, υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό.
Ο Βουλευτής βρίσκεται σε συχνή επαφή με γονείς παιδιών ΑμεΑ και με ιδιαίτερες μαθησιακές ικανότητες. Γνωρίζει, στο βαθμό που του επιτρέπεται, τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι οικογένειες αυτές. Η πρόσβαση σε εξειδικευμένες και αξιόπιστες σχολικές μονάδες για τα παιδιά αυτά είναι απόλυτης σημασίας.
Όπως ανέφερε ο Λάκης Βασιλειάδης στους συνομιλητές του, η Πολιτεία οφείλει να είναι δίπλα στις οικογένειες με ΑμεΑ, ειδικότερα όταν πρόκειται για παιδιά. Η κατάσταση στα Γιαννιτσά χρήζει βελτίωσης σε πολλά σημεία.
Ο Βουλευτής ενημερώθηκε πλήρως από τους αρμοδίους, ώστε να μπορέσει να συντονίσει τις παρεμβάσεις του με τις ανάγκες των μονάδων.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- Βορίδης για την επίθεση που δέχτηκε: "Δυστυχώς, έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να ξεριζώσουμε την ακροαριστερή βία"
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλες δύο προφυλακίσεις - Στους οκτώ οι προσωρινά κρατούμενοι
- Επικίνδυνο συμβάν χτες τα ξημερώματα στην Καστοριά: Αλέτρι "ξεκόλλησε" από το τρακτέρ και βρέθηκε στο οδόστρωμα
- Super League: Αμφίρροπες αναμετρήσεις στο «πρώτο πιάτο»
- 10 λόγοι για να αγοράσεις ένα T7 Long Wheelbase με PLM Intelligence











