Ενίσχυση των πληγέντων καλλιεργητών της Καρδίτσας από την Agrology
- Αναρτήθηκε από τον Χρήστος Βοργιάδης
- Κατηγορία Αγροτικά Νέα
Η επέλαση του κυκλώνα Ιανού έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας επιφέροντας ανυπολόγιστες καταστροφές στις καλλιέργειες και τις αγροτικές υποδομές.
Η εταιρεία Agrology ΑΒΕΕ με έδρα την Θεσσαλονίκη, θέλοντας να σταθεί στο πλευρό των παραγωγών των πληγέντων περιοχών θα παράσχει δωρεάν Προϊόντα Εξειδικευμένης Θρέψης αξίας 80.000€ για την κάλυψη των αναγκών 10.000 στρεμμάτων βαμβακοκαλλιέργειας.
Με στόχο τη στήριξη της παραγωγής και της δυναμικής της καλλιέργειας βαμβακιού στην περιοχή, η Agrology θα ενισχύσει τους παραγωγούς με τεχνογνωσία και προϊόντα μέσω του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας.
Τη διαχείριση των προϊόντων θα αναλάβει ο ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας με την τεχνική υποστήριξη και καθοδήγηση των γεωπόνων της Agrology, για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών στην περιοχή.
«Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Agrology ΑΒΕΕ και τον Δρ. Παπαοικονόμου Μιχάλη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας για την πρωτοβουλία τους και τη στήριξη των καλλιεργητών της περιοχής μας. Δίνει ελπίδα και κουράγιο στους παραγωγούς μας να στηριχθούν ξανά στα πόδια τους», σημείωσε ο κ. Αθανάσιος Μαρκινός, Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού Καρδίτσας.
Τελευταία άρθρα από τον/την Χρήστος Βοργιάδης
- ΠΟΓΕΔΥ: Όταν το λάθος γίνεται σύστημα - Ποιος και γιατί καλύπτει τον «μόνιμο» τεχνικό σύμβουλο των λανθασμένων πληρωμών;
- Η Απόλλων Insurance Broker κατέκτησε 2 Βραβεία στα Filippos Morakis Insurance Awards 2025
- Μεσσηνία: Επ’ αόριστον στους δρόμους οι αγρότες - Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή
- Η Φόρμουλα Ένα ανακοίνωσε νέες ορολογίες για το 2026
- Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους δικαιούχους της Εξισωτικής Αποζημίωσης 2025 και προχωρά άμεσα η πληρωμή τους











